F-tyttöjen kausi päätökseen, E-tytöt mitalipeleihin
Voimistelu ja Urheiluseura Kausalan Yritys r.y.Julkaistu: 24.04.2024 21.32

F-tyttöjen kausi päätökseen, E-tytöt mitalipeleihin

F-tyttöjen kausi päättyi Salpiksen järjestämään Tapahtumapäivään. Mukaan oli tällä kertaa päässyt vain viisi peluria, mutta hienosti jaksoivat sekä Sudet että Ketut. Kotiin palattiin kahden voiton, yhden tasapelin ja mitalin 🏅kanssa.

F-tytöissä on kauden aikana pelanneet; Heini Martikainen, Emma Liukkonen, Janni Ristiranta, Eevi Äikäs, Elli Kiiski, Pihla Haukkavuori, Aada Koskinen, Emma-Leena Aasamäe, Eevi Lonka, Iina Lonka, Iina Koivunen, Saana Niemelä, Tinja Riikonen ja Hilma Ekholm

Valmentajina ovat toimineet Kerttu Ikonen ja Hilla Martikainen. Joukkueenjohtajana Katariina MartikainenE-tyttöjen viimeiset turnaukset ennen finaaleja pelattiin viikko sitten Helsingissä ja Valkealassa.

Simarusinat pelasivat itselleen pääsyn Aluesarjan mitalipeleihin sijoittumalla B-poolissa kolmanneksi. Sijoista 1-5 pelataan kotihallissa huhtikuun lopulla.

Hattivatit olivat liekeissä Tiikerisarjan turnauksessa voittaen kaikki kolme otteluaan. Myös he lunastivat näin paikkansa mitalipeleihin. Sijat 1-6 pelataan Vihdissä.