Pooli 6F6, Espoo 11.2.
C-tytötJulkaistu: 14.02.2024 17.24

Ensimmäisen pelin pelasimme Puma c3 vastaan. Ensimmäisessä erässä peli oli sekaisin, taistelimme kuitenkin erän loppuun asti, Puma kuitenkin vei erän 25-17. Toiseen erään lähdettiin avoimin mielin, mutta omat virheet ja todella sekava seköä tahmea pelimme sai meille aikaiseksi vain 8 pistettä. Pelissä paljon parannettavaa.

Vanhaa tuttua Esle C2 vastaan lähdimme vähän varmemmin mielin. Pelissämme ei kuitenkaan tapahtunut minkäänlaista muutosta ja peli jatkui yhä sekavana ja tahmeana. Ensimmäinen erä päättyi pisteisiin 6-25. Koko joukkue oli hämmentynyt ja vähän ehkä petynytkin. Toisessa erässä aloimme saamaan peliämme haltuun ja se parani huomattavasti. Se ei kuitenkaan riittänyt ja erä päättyi 15-25. Edelleen parannettavaa.

Kolmas peli alkoi hyvällä fiiliksillä, tehtiin heti pisteitä. Kun pisteet olivat 17-24 meille, vastustajalle tuli 6 pisteen pitkä syöttöputki, minkä jälkeen päädyttiin tilanteeseen 21-24. Sen jälkeen vastustaja teki virheen ja me voitimme tämän erän. Toinen erä alkoi vastustajan syötöllä, mutta loppujen lopuksi ensimmäinen piste päättyi meille. Saimme syöttöputken, joka kuitenkin loppui 14 pisteeseen. Tilanne oli 14-1. Väsyimme vähän lopussa ja annoimme turhia pisteitä, mutta saimme tsempattua ja peli päättyi meidän voittoon pisteillä 12-25