Sijoitusturnaus, sijat 53-60, Kangasala
C-tytötJulkaistu: 18.04.2024 10.43

Olimme Kangasalalla pelaamassa kolmen ottelun turnauksen, joista voitimme kaikki. Ensimmäinen peli oli tuttua ViLePaa vastaan, jonka voitimme 2-1. Ensimmäinen erä oli tahmeaa ja ViLePa otti erän itselleen. Nousimme kuitenkin kahteen viimeiseen erään ja voitimme.

Toinen peli oli Lpk c3 joukkuetta vastaan, jotka voitimme 2-0. Toisessa erässä meinasimme pudota hitaaseen tempoon, mutta onnistuimme pelaamaan pelin loppuun kahdessa erässä.

Viimeinen peli oli Vilppulan Tähteä vastaan, ja heidät voitimme 2-1. Ensimmäinen ja kolmas erä oli tiukkia ja hyviä. Toinen erä kuitenkin oli heikkoa peliä omalta osaltamme, ja yksi joukkuelainen otti keltaisen kortinkin. Saimme kuitenkin lähteä kotiin hyvillä mielin, kolmen voiton kanssa. Turnausvoiton joohdosta olimme SM-sijalla 53.