Kausala E-tytöt aluesarja pooli 2A eteläinenalue/kevät
E-tytötJulkaistu: 11.02.2024 15.33

Kausala E-tytöt aluesarja pooli 2A eteläinenalue/kevät

Kausala 11.2.2024 E-tytöt aluesarja pooli 2A eteläinenalue/kevät

Tänään Kausalassa pelattiin E-tyttöjen alueturnaus sekä tiikerisarjan turnaus. Pelit pelattiin kolmella kentällä, pelejä yhteensä 14.

Simarusinoilla alkoi turnaus Et Leijonia vastaan. Peliin päästiin heti hyvällä fiiliksellä sisään ja syötöt sekä vastaanotot onnistuivat hyvin. Ensimmäinen erä oli tiukka, mutta Simarusinat voittivat sen. Toinen erä oli jo helpompi ja Simarusinat voittivat pelin 2-0.

Seuraava peli oli Raju E1 vastaan. Tämä peli oli tiukkaa vääntöä alusta loppuun asti. Osa palloista meni vähän hätäilyiksi ja syötöt eivät osuneet kenttään. Kolmanteen erään mentiin kahdella tiukalla erällä, mutta hyvin tsemppasivat tytöt ja voittivat pelin 2-1.

Kolmas peli pelattiin PeTä Sankareita vastaan. Peli alkoi yhtä tuikasti kun edellinen peli. Simarusinat voittivat ensimmäisen erän ja toinen erä mentiin vastustajan johdolla, kunnes päästiin taas peliin mukaan. Erä oli tiukkaa loppuun asti ja jatkopalloille mentiin numeroin 29-27. Simarusinat voittivat pelin 2-0, ottaen turnausvoiton.

Peleissä nähtiin hienoja onnistumisia ja mahtavia pallojen hakuja. Tytöt tsemppasivat hienosti toisiaan ja yleisö oli mukana kannustamassa.



Simarusinoissa pelasi tänään Kaisan johdolla Taimi, Emma, Lotta, Elsa, Martta ja Mimosa


Tulokset: https://tulospalvelu.lentopallo.fi/category/TE!vb2023esuomi/group/4/

Seuraavat pelit pelataan maaliskuun puolessavälissä.