Kausala E-tytöt aluesarja / sijat 1-5
E-tytötJulkaistu: 04.05.2024 11.59

Kausala 27.4.2024 E-tytöt aluesarja / sijat 1-5

Simarusinoiden viimeinen turnaus käytiin kotikentällä. Vieraiksi saapuivat Et Leijonat, Raju E1, Arsi ja Et Leopardit. Luvassa oli yksinkertainen sarja, jossa ratkotaan sijoitukset 1-5, eli erillistä finaalipeliä ei pelattu.

Simarusinat pelasivat ensimmäisen pelinsä Rajua vastaan. Tytöissä näkyi jännitys ja tuntui että omaa peliä ei saatu millään kasaan. Raju pelasi hienon pelin ja Simarusinat hävisivät pelin 0-2 (11-25, 14-25).

Ensimmäisten pelien jälkeen, kun saatiin kaikki joukkueet paikalle, pidettiin pienimuotoiset avajaiset. Jokainen joukkue esiteltiin kentälle tullessa.

Toiseen pelin tytöt saivat jännityksen purettua Et Leopardeja vastaan ja pelasivat onnistuneen pelin. Simarusinat voittivat pelin 2-0 (25-9, 25-12).

Kolmas peli oli Arsia vastaan. Peli oli tiukkaa taistoa alusta loppuun, joten arvata saattaa, että kolmanteen erään mentiin. Simarusinat voittivat pelin 2-1 (25-23, 21-25, 15-11).

Viimeinen peli Et Leijonia vastaan osoittautui jo alusta lähtien yhtä tiukaksi kuin edellinen peli. Tytöt tsemppasivat hienosti toisiaan ja se tuotti tulosta, sillä kahden erän jälkeen tasoissa oleva peli kääntyi kolmannessa erässä Simarusinoiden voitontansseihin. Peli päättyi siis 2-1 (21-25, 25-23, 15-13). Turnauksessa nähtiin tunnetiloja laidasta laitaan, mutta silti kannustettiin toisia ja tehtiin hyviä syöttöjä ja onnistuneita hyökkäyksiä sekä mahtavia pelastuksia.

Valmentaja Kaisan kommentit turnauksen jälkeen: Tytöiltä mahtavia onnistumisia ja kauden parasta peliä. Kiva lähteä valmistautumaan kesän Power Cupiin.

Pelien jälkeen oli vuorossa mitalien ja parhaimpien pelaajien palkintojenjaot. Turnaus oli kaiken kaikkiaan tiukka. Kolmella ensimmäisellä joukkueella oli 6 pistettä, joten sijoitukset jaettiin erävoittoja peilaten. Lopulliset sijoitukset: