Helsinki E-tytöt aluesarja/Pooli 4B
E-tytötJulkaistu: 12.04.2024 07.51

Helsinki 7.4.2024 E-tytöt aluesarja/Pooli 4B.

Simarusinat matkasivat Helsinkiin viidellä pelaajalla. Edessä oli neljä peliä, joten tiedossa oli, että päivä tulee olemaan rankka.. Pelit pelattiin ilman mitään pidempiä taukoja.
Ensimmäinen peli oli Et Leopardeja vastaan. Tytöt saivat hienon sykkeen päälle heti alusta asti ja syötöt menivät kenttään ja nostot onnistuivat. Peli päättyi Simarusinoiden voittoon 2-0 (25-8 , 25-2).

Toisena oli vastassa BV Naalit. Tämä peli olikin jo kovempi peli ja sorruttiin enemmän virheisiin. Myöskään syötöt eivät meinanneet mennä kenttään. Peli päättyi tappioon 2-0 (15-25, 10-25).

Kolmanteen peliin tytöt taas kasasivat itsensä ja PuMa Skorpionit poikajoukkuetta vastaan pelattiinkin tasapeli. PuMa voitti ensimmäisen erän niukasti (20-25) ja Hattivatit voittivat toisen (25-10).

Viimeiseen peliin lähdettiin edellisen voittoerän innoittamana Et Leijonia vastaan. Pelin ensimmäinen erä näytti jo pelin tiukkuuden ja erä päättyikin jatkopalloilla Leijonien voittoon (27-29). Toisessa erässä nähtiin hienoja onnistumisia ja syötötkin osuivat kenttään. Tästä erästä palkintona voitto (25-18) ja tämän Poolin kolmas sija. Tästä jatketaan sitten finaalipeleihin.

Simarusinoilla nähtiin tänään hienoa tsemppaamista ja toisen kannustamista. Otettiin käyttöön uusi ässä- huutokin. Ennen finaalipelejä otetaan vielä syöttö treenejä sekä harjoitellaan passi pelaamista.

Tänään Simarusinoissa pelasivat Kaisan johdolla Taimi, Henni, Lotta, Martta ja Mimosa