Kausala, Aluesarja pooli 4F2
D-tytötJulkaistu: 14.01.2024 13.01

Kausala, Aluesarja pooli 4F2

Kevätkausi aloitettiin turnauksella kotihallissa. D-ikäisten sarjat on kevään aluksi yhdistetty ja sarjaa pelataan isompien tapaan poolisysteemillä. Poolissa 4F Yrityksen tyttöjen kanssa pelasivat hyvinkin tutut Korian Ponsi ja Kouvolan Lentopalloilijat -57. Kolmas joukkue oli Salpiksen Jääkarhut, joita Yrityksen tyttöviisikko ei ollut tällä kaudella kohdannut.

Ensimmäinen peli Koriaa vastaan alkoi hyvin ja onnistumisia tuli jokaiselle tytölle. Toiseen erään Ponsi paransi ja Yrityksen tyttöjä erityisesti vaivasi syöttövirheet. Kolmas ja ratkaiseva erä kääntyi lopulta Ponnelle, samoin koko peli.

Toinen peli Salpiksen Jääkarhuja vastaan oli jo helpompi. Voittoon riitti peruspeli, vaikka tässäkin tehtiin paljon helppoja virheitä.

Päivän viimeisessä ottelussa KoLen tytöt pistivät parastaan ja taistelivat alusta asti hienosti. Ensimmäinen erä kääntyi kuitenkin Yritykselle, mutta toisessa taistelu jatkui. Erää jatkettiinkin jatkopalloille asti ja lopulta erän nappasi KoLe luvuin 28-26. Kolmas ja ratkaiseva erä lopulta Yritykselle 15-12.

Joukkueen peli oli pitkästä joulu- ja treenitauosta johtuen kovin ailahtelevaa. Saatiin hyviä onnistumisia, mutta harmittavasti tuli myös pitkiä putkia, jolloin esim. tuli monia aloitussyöttövirheitä peräkkäin. Nyt vaan lisää kovaa treeniä enne seuraavaa turnausta, jossa kohdataankin kolme vieraampaa joukkuetta.

Mukana turnauksessa; Tuuli Makkonen, Irem Köse, Silja Suikkanen, Cia Kilkki ja Venla Vilen, valmentajana Kati Backman

Tulokset; https://tulospalvelu.lentopallo.fi/category/TD!vb2...