Ruokolahti, Aluesarja pooli 5F2
D-tytötJulkaistu: 04.02.2024 16.20

Ruokolahti, Aluesarja pooli 5F2

Lumisateen jälkeinen aikainen aamu ja noin 60 kilometriä autoilua kahden leveän aura-auton perässä keskikaidetiellä välillä Taavetti-Joutseno aiheutti hieman päänvaivaa, kun D-tyttöjen joukkue taustavoimineen suuntasi kohti Ruokolahtea ja vuoden toista turnausta. Hitaasti, mutta varmasti päästiin perille vain noin 15 min ennen ensimmäisen pelin alkua. Ei siis ollut kovinkaan luottavainen olo, kun peli klo 10.04 vihellettiin alkamaan.

Pieni kiire ei näyttänyt kuitenkaan pelaajia haittaavan, vaan alusta alkaen Yrityksen tytöt takoivat pisteitä ja pian kotijoukkue Ruokolahden Rajun D3-joukkue tippui kyydistä. Hyvällä peruspelillä, onnistuneilla aloitussyötöillä ja rohkeilla ratkaisuilla peli Yritykselle 2-0 (25-14, 25-13).

Toisen pelin alkua jouduimme odottelemaan peräti 2,5 tuntia ja tämän tauon aikana nautimme mm. Rajun mahdollistaman lämpimän aterian. Pitkä ei tauko ei kuitenkaan tehnyt joukkueelle hyvää, vaan epäonnistumiset seurasivat toisiaan, kun vastaan asettui Salpiksen poikajoukkue Avergers 1. Pojat pelasivat erilaista lentopalloa, mihin tytöt ovat jo D-tyttöjen sarjassa tottuneet ja heti ensimmäisestä kosketuksesta verkon yli tulleet palautukset aiheuttivat tytöille suuria haasteita. Myöskään omat aloitussyötöt eivät tässä pelissä onnistuneet. Ensimmäisessä erässä Salpis pääsi jopo eräpalloon tilanteessa 20-24, josta tytöt hieman heräsivät ja taistelivat erävoiton pistein 26-24. Toinen erä ei sujunut juurikaan paremmin, mutta erävoitto kuitenkin hieman selvemmin numeroin 25-18.

Päivän kolmas ja viimeinen ottelu päästiin pelaamaan heti toisen perään ja selvästi tytöt olivat pukuhuoneessa päättäneet, että oma peli palautetaan ensimmäisen pelin tasolle. Muutama epäonninen aloitussyöttökään ei haitannut, kun muuten pelattiin hyvää lentopalloa. Erässä nähtiin useita ässä-syöttöjä, torjuntoja ja jopa muutamia iskulyöntejä. BluesVolleyn Sudet joutui näin antautumaan hyvin pelanneelle Yritys-viisikolle erin 2-0 (25-12, 25-13).

Turnausvoittajina oli hyvä suunnata kotimatkalle ja samalla pienelle turnaustauolle. Sarja jatkuu vasta kuukauden kuluttua Etelä-Suomen hiihtolomien vuoksi.

Joukkueessa pelasivat; Tuuli Makkonen, Irem Köse, Venla Vilen, Silja Suikkanen ja Cia Kilkki. Valmentajana Kati Backman

Tulokset;https://tulospalvelu.lentopallo.fi/category/TD!vb2...